Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Şiirle Video Yarışması" düzenleniyor.

ŞİİRLE VİDEO YARIŞMASI

Ankara İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında "Şiirle Video Yarışması" düzenleniyor.

Şiirlerle Video Yarışması'nda ortaokul seviyesindeki yarışmacı öğrencilerden "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında ezberledikleri memleket ve çocuk vb. konulu şiirler, lise seviyesindeki yarışmacı öğrencilerden ise proje kapsamında öğretmenlerince sınıf seviyesine ve öğretim programlarına uygun olarak önerilen şiirler üzerine çekilmiş videolar hazırlaması beklenmektedir.

Yarışmaya Ankara genelindeki resmî ve özel tüm ortaokul, imam hatip ortaokulları ve liselerde eğitim gören öğrenciler katılabilecektir.

YARIŞMA ŞARTNAMESİ İÇİN TIKLAYINIZ

04-04-2024